Life is Nice!

2072 kilometer, 18 dagar, 10 netter i telt, 7 land, 5 punkteringar, 4 nye slangar, 2 nye dekk, litervis med rideglide, 5 plaster, 1 knekt negl, 2 kg nutella, 3 flasker vin og 1000 gode minner. 

Med desse tala oppsummerar vi turen og er glade for at vi no er framme i Nice. Kom hit i går etter ei etappe på 67 kilometer. Også i går møtte vi utfordringar. Desse kom i form av bratte bakkar både oppover og nedover, kraftige regnbyger og uforsvarlege sjåførar. Som alltid før på turen takla vi også igår prøvelsane vi fekk servert, og trilla elegant inn til hotellet utpå ettermiddagen. Selfølgelig måtte vi ut å feire at vi var trygt framme, så spanderte på oss både vin, tapas og en drink. Heilt rebelske var vi likevel ikkje, og var trygt i seng før klokka ti.


 

Nok ein fantastisk tur er over, men håpar det ikkje blir altfor lenge til Frida får endå ein god idé om at vi må sykkeltur igjen. No skal vi berre nyte den siste tida her før kvardagen ventar. 


 

Gunnvor

 

2 kommentarer

Rosemarie und Kurt

23.09.2016 kl.09:34

TILLYKKE :-) :-)

Fantastic dere to - You are great !!!

Helene

23.09.2016 kl.11:52

Gratulerer begge to! Gleder meg til å følge dere på neste tur🤗

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits