Italia, altsa

 

 

Å sykle langs comosjøen kan kun anbefales. Det er så fint, grønt, frodig og vakkert der. Comosjøen og landskapet omkring kan ikke sammenlignes med noe vi har syklet i tidligere, makan til smukkhet. Det lukter godt der også. Når man sykler langs sjøen kommer man igjennom små landsbyer og det dufter av nystekte bakervarer og parfymerte mennesker. Virkelig en annen opplevelse enn de tyske jordbruksområdene 😬 

 I går brukte vi dagen på å sykle langs med sjøen, og deretter syklet vi til en by som heter Varese, som ligger vest for Como. Turen var gjort unna på nesten et blunk, med god hjelp  fra tre veldig hyggelige og sportye italienere som vi møtte på veien:  

Da vi kom frem til Varese sjekket vi inn på hotell og gikk ut for å spise. Og oh my gawd, så mye lekkert vi har spist! Sopp og trøffelsesongen er i gang her nå, og vi fikk smake litt av dette igår. Fantastisk. 

 

I dag har vi syklet fra Varese til Asti, en tur på ca.120 km, og vi bor på en veldig hyggelig gård som driver med kvedeproduksjon. Syklene får overnatte inne i ei kirke her på gården, mens vi sover i hovedhuset. Totalt ligger vi nå på 1810 km, og vi gruer oss allerede til at turen er over. Vi tror at den samla distansen vil være på litt over 2000km.

 

Nå skal vi ut å spise trøfler, igjen! Vi er helt øsen av maten her, og tenker bare på at nå må vi bare makse på trøffelinntaket. 

 

-Frida

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits