kjempeflyt

I går spiste vi frokost i Tyskland og lunsj i Østerike. Vi drakk en øl i Liechtenstein og hadde middag i Sveits. Vi er begynt å være i et mere "alpete" miljø, og det er bare så fint her! 

Fra Bodensee i går tidlig:

  

Dagen i går gikk kjempefort, og vi hadde en veldig fin flyt på starten av dagen. Det gikk så smurt at vi ble enige om at vi hadde fortjent en iskald Liechtensteinesisk øl som klapp på sykkelskuldrene. Vi fikk en hver, og nøt den veldig, men når vi kom tilbake på syklene slet vi mye med de siste 10 km. Vi skulle plutselig opp en lang motbakke, før vi var i mål, og den ble bare utrivelig slitsom. Sykkeløl gir krøll, med andre ord. 

 

vi er nå oppe på 1400 km totalt, og i dag blir det mye motbakker! 😬 Vi er fortsatt i Sveits nå, og regner med vi er i Italia i løpet av i morgen.  

 

Klem Frida

Én kommentar

Henriette Celin

15.09.2016 kl.10:49

Flinke! kjekt å sykle (:

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits