Jodelehi!

Denne sykkelturen har vært litt annerledes enn den vi var på sist. Tyskland er mye tettere befolket enn USA, og det er ikke langt mellom byer og landsbyer. Dette er helt supert siden vi har hatt en del punkteringer og tjas med syklene (lett å få hjelp!) , men det er også litt stress siden vi bruker en del tid på å sno oss igjennom snirklete landsbyveier av forskellig kvalitet. Vi har ikke opplevd å ha  de samme lange, seige strekkene, hvor  vi bare flyr avgårde. Men! I går kveld fikk vi en smak av dette da vi skulle sykle 20 km beint frem på topp lekker asfalt - det var (for meg i hvertfall) ren idyll. 

 

I går syklet vi 142 km, og hadde 945 km sammenlagt etter 7 dagers sykling. 

 

Idag skal vi sykle ca 120 km, og vi skal overnatte utenfor Stuttgart, hos Kurt og Rosemarie. Det gleder vi oss utrolig mye til!! 

 

- Frida

Én kommentar

Margrete

11.09.2016 kl.17:17

Tyskland ser fint ut. Kaja Eline seier ho gleder seg til postkort frå Liechtenstein ;-)

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits