Mil etter mil

Torsdag har bydd oss mange opp- og nedturer, både fysisk og mentalt. Vi er ganske slitne nå begge to, og går derfor tidlig i seng. 

 

Oppturer: 

1.Vi stod opp ekstra tidlig, og kom kjapt igang med syklingen. Morgentåken gjorde omgivelsene fantastisk pene 

2. Vi har hatt sol igjen, nesten hele dagen. 

 

3. I veikanten så jeg en liten levende rev som lå helt stille, jeg trodde den var påkjørt og at vi nå måtte få tak i den tyske viltnemda for å avlive den, men da vi kom nærmere småløp den friskt videre. Hurra for fine reven.  
 

4. Gunnvor har brukt en mindre formue på å bytte ut begge sykkeldekk med noen nye som har absolutt-super-duper-garanti mot punktering. Sjeldent sett henne mer begeistret enn da hun stolt rullet ut av sykkelverkstedet med de nye wheels'a

 

Nedturer:

1. Gunnvors nye dekk punkterte 600 meter fra sykkelverkstedet. Kl var over stengetid, så vi måtte fikse biffen selv. Lapping vi er heldigvis gode på nå.

2.Vi havnet litt for langt ut i en skog, med alt for bratte bakker. Jeg trodde denne skogsveien ville spare oss noen km og tid, men vi endte opp med å skubbe syklene opp i motbakker over flere kilometer. Og det tok masse tid, og krefter... Dead gommit, Google maps! 

3. Vi har kun sykla litt over 100km, mens målet var 136 km. 

 

Ellers, så er vi ved godt mot selv om det har vært nok av motbakker (som man jo som kjent bare kommer seg oppover av!). Det ser ut til at Gunnvor har kjøpt katta i vasken, men vi har det bra! Det er tross alt bedre med 10 sykkelslanger i veska, enn én på styret. Nå må vi bare passe på at vi ikke selger syklene FØR vi er landet i Antibes, for det er jo litt som å gå over bekken etter mann. 

 

- Frida

 

 

 

 

2 kommentarer

Milda og Kåre

08.09.2016 kl.21:50

Vi føl spent med på sykkeleventyret dokkas. Føles mest som vi er med på turen. Synd med all punkteringa, men dokke takler det bra. På Vestlandet har vi hatt nokre dagar med fint haustvær, fått gått oss nokre fjellturer og slepp problematikken med dekkskift. God tur vidare.

Helene

08.09.2016 kl.22:21

Ååååå! Fine jentene👯Flaks med kun 1 punktering på 50 dager da sist gang🙅🏼Ser ut som dere tar d med godt humør, jeg fikk meg i hvert fall en god latter her i sofaen da jeg leste dette innlegget😆

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits