Midtveis i Tyskland

Dagen i dag har bydd på eit meir kupert terreng enn det som har vore før. Eg har gleda meg stort til litt meirbakkar, men når vi fekk første bratta midt i fleisen i dag tidleg kunne eg ikkje heilt forstå at dettevar noko eg hadde gleda meg til. Vi snegla oss opp, og når belønninga på toppen var fantastisk utsikt og deilige nedoverbakka var det ikkje så aller verst likavel.

Styrkeforholdet i bakkane er fortsatt det samme. Eg kosar meg i rolege krabbegir, medan Frida susar oppover. Idyllen tok brått slutt når eg oppdaga at framhjulet mitt var punktert. Eg var nederst i ein bakke, medan Frida nettopp hadde komt på toppen. Eg ropte alt eg kunne, og heldigvis oppfatta Frida situasjonen og trilla ned igjen for å hjelpe. Kort tid etter rulla vi vidare, godt fornøgd med eigen innsats med lappesakene. 

Nokon timar seinare small det igjen. Denne gangen var det bakdekket til Frida som takka for seg. Slangen var sprengt i fillebitar, men flaksen vår gjorde at det var ein sykkekverstad rett nedi gata. Sjølv om vi har fått dreisen på å skifte slangar og lappe dekk, lot vi proffane ta seg av det denne gangen. Dei jobbar framleis litt raskare enn det vi gjer. 

Turen idag har gått gjennom enorme landbruksområder og koslege små landsbyar. Sola har varma godt, og det har vore endå ein nydeleg dag. Kroppen bære naturleg nok preg av mange timar på sykkelsetet, men vi har ingen plagar eller smerter som foreløpig ser ut til å stoppe oss. 

Idag har vi logga 130km. Totalt er vi no oppe i 700km.

Gunnvor  

2 kommentarer

Mamma Karin

08.09.2016 kl.09:24

Voldsomt m punkteringer på dere. Mye styr. Men etter min beregning er dere over halvveis i løpet av torsdagen. Godt jobba jenter. Setter meg på toget og er hjemme i ålebyen etter 9 timers reise.

Trine

08.09.2016 kl.13:41

Høyres ut som de har ein forholdsvis fin tur😊 God tur vidare!

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits