Våt velkomst

Nå sitter vi i Bad Sogeberg og nyter apfelschorle og currywurst. Absolutt topp lekkert! Vi har syklet 112 km idag, mens målet var å sykle 160km og overnatte i Hamburg. Vi fikk en pjaskvåt start på dagen, og brukte en del ekstra tid på å holde oss sikkert på hjul når vi skulle gjennom brosteinbelagte små, søte tyske landsbyer. Når vi endelig fikk tørrvær og fine veier var det plutselig veldig mye hyggeligere å være på tur. Oppturen fikk seg dog en bump da vi trillet igjennom sentrum her i Bad S. Her oppdaget jeg at fordekket mitt var slattent. Flatt. Out of air. Finito. Punkta.

 

Gunnvor, som punkterte en gang for fem år siden, var iskald og sa at dette ikke var noe stress. Vi har jo med lappesaker og sykkelpumpe. Hallo. 

 

Vi fikk lappa sammen slangen ganske så fint, med fant dessverre også ut at sykkelpumpa vi har med ikke passer ventilen på slangene vi bruker.... Heldigvis møtte vi en søt dame som ville låne oss hennes velfungerende sykkelpumpe. Sehr schön. 

 

Etterpå dette orket vi ikke tanken på å sette oss på syklene igjen, og sykle 48 km til uten egen sykkelpumpe. Tenk om det skulle skje igjen!

I morgen starter vi derfor dagen med å kjøpe en ny, og deretter setter vi kursen mot en liten by som heter Soltau, syd for Hamburg. 

 

Til nå har vi sykla 298 km på to dager, og vi satser på å tråkke 130 km i morgen.

 

Klem Frida 

2 kommentarer

Sabine og Filip

04.09.2016 kl.21:33

Hvor er I seje! 🚴🚴⛅💧🙏 Tænker på jer og ønsker jer god vind, friske ben, ingen punktering og masser af currywurst i morgen!

Mamma Karin

04.09.2016 kl.22:02

Dere er dyktige. Vi følger med o ønsker riktig god tur videre 🚴🚴

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits