Testing testing 1-2-3 😁

Snart 5 år er gått siden vi kom syklende inn i San Francisco, etter å ha tilbakelagt 6720 km og 49 dager igjennom USAs midje. Da vi kom frem til SF den gang hadde vi mistet vi følelsen i fingrene/armene (nerver som lå i klem), vi var sykelig avhengig av ride glide (Google it!) og vi hadde angst over at selveste TUREN var over.

Under sykkelturen opplevde vi å bli jaget av hunder i Kentucky, vi ble invitert hjem til søte amerikanere i Missouri, Virginia, Kansas og Colorado. Vi lærte å be bordbønn. Høyt. Gunnvor fikk tre bibler. Vi spiste snickers hver dag. Vi syklet tidlig, tidlig om morgenen og så mange soloppganger.

Når man sykler over lang tid får man også mye tid til å tenke. Tiden går på mange måter mere langsomt enn i den virkelige verden, når man sitter og trør hele dagen lang...Under turen gikk det opp for meg at man som menneske her på jorda, bare er en bitteliten dæsj stjernestøv, og at man MÅ nyte at vi er det, så lenge vi har mulighet for det...Anyways, med cravings etter ride glide og med stjernestøv bakhodet har Gunnsern og jeg tenkt å sykle igjen! Knapt så langt denne gangen, men 03.september trør vi fra København med mål for Antibes i Syd-Frankrike.

Vi ser frem til å tråkke opp slitsomme italienske fjell, overforbruke ride glide og igjen spise snickers daglig. Vi guestimerer at turen er på ca. 1900 km (+/- litt feilsykling), og vi tenker å bruke 17-18 dager på å nå Antibes. YEAH! 

Klem Frida

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits