TA-DA!

Så er vi i San-F! Og det føles helt vanvittig deilig. Vi kom på søndag, og vi beklager at vi ikke har oppdatert dere før...

Det gikk ikke umiddelbart opp for oss at turen var over, og det føles forsatt utrolig merkelig å ikke gå rundt i sykkelshortsen mer... I forgårs var vi på storshopping, fikk massasje i Chinatown og var oppe til midnatt. Helt gærne nå alså.. San-F er en veldig behagelig by å avslutte en slik sykkeltur på..

Igår var vi på BBQ hos en av de unge herrene vi syklet med, JD. Det var veldig hyggelig og en fin avslutning på turen. I dag skal vi til Napa Vally og se på nært hold hvor all den nydelige vinen de har her kommer fra. Glede!

Jeg vil også benytte anledningen til a takke dere som har fulgt med oss her på bloggen og på facebook. Bloggen og kommentarene deres har vært et stort samtaleemne langs veien for oss. Vi er begge begeistret og smigret over at det har vært 5000 treff på siden siden vi startet.


Nå er vi her. Eventyret er slutt....for min del. Gunnvor reiser videre på et nytt. Hun skal til Cuba og gå på spanskkurs, og videre til Honduras og Guatemala. Så skal hun til Asia og feriere litt før hun reiser hjem til Viksdalen til Jul. Jeg skal tilbake til mitt kjære København og starte på mastergrad i finans og strategi på Handelshøyskolen der. I midten av september kommer min lille, dejlige nevø og mine to søstre på besøk, det gleder jeg meg veldig til nå :-)

Tusen takk for oss!!!

8 kommentarer

Helene

17.08.2011 kl.19:18

Wow! Får nesten tårer i øynene over at turen er over:( Har jo fulgt dere sent og tidlig i 50 dager, vært bekymret, spent og stolt! Enda godt at Radioresepsjonen har begynt på igjen etter 4 måneders pause;) Kommer dere til å laste opp flere bilder på denne siden? Det er sikkert mange dere ikke har fått lastet opp?? Jeg håper vi får et laaangt referat fra turen når vi kommer på besøk til København! Glad i deg Frida, bon voyage heim! God tur videre Gunvor:):) ps: hvordan har du pakket til dette halvåret Gunvor??

oddrun

17.08.2011 kl.22:52

Hei! Det har vore spennande å lese bloggen! Har ikkje blitt så mange kommentarane herifrå, men vi har følgt med dokke. Godt alt har gått så bra. Flinke jenter! God tur vidare, Gunvor! Snakkast til jul!!!!! Klem frå Oddrun ++

Eldbjørg

20.08.2011 kl.10:11

Hei igjen jenter. Dette har vore spennande og følge med på - fantastisk tur dokke har teke. Grattis med målgang - ha nokre hyggelege dagar i San-F. Frida - lukke til med studiane. Gunnvor - lykke til vidare på turen. Håpar at du held oss litt oppdatert underveis, slik at vi får ta del i resten av eventyret.

Klem frå meg

Asrid Marie

20.08.2011 kl.10:30

Gratulerer dere er flinke.Er tilbake i Molde etter noen fine dager i Oslo.Terassen til Eldbjørg var flott som ventet og det var overflod av blomster.Olav og Ida hadde fått seg fin bopl.på Majorstuen.Gangavstand fra hovedgaten.Ellers vart det mye god mat og vin.Mandag starter kvardagen igjen.

24.08.2011 kl.17:54

Greetings, I do not read Norwegian, and hello from Las Vegas Nevada. I read a story about you two in the Las Vegas Sun and had to write. I visited Oslo when I served in the military and had a great time. We knew it would be expensive, so we brought along our own beer. I used to ride my bike long distance, but have gotten lazy. I hope you both have a great time and please write if you get the chance. Try swimming in Lake Tahoe?

Bill Medbery

Boz

24.08.2011 kl.20:47

Hi from Las Vegas! I also read an article about your 'ride across the USA' and came to read your blog. Congratulations on finishing the trip and it's truly inspiring to read your blog.

Solveig Audestad

24.08.2011 kl.22:58

Hei

Dette var morsomt. Jeg fikk linken oversendt fra min amerikanske familie (langt bak i slekta) i Las Vegas nå ikveld. De var så imponert og hadde lest om dere i Las Vegas avisen "SUM" this morning - så dere har tydeligvis gjort dere bemerket slik at ihvertfall norsk-amerikanerne er veldig stolte .

Lykke til videre på deres eventyr - litt forskjellig steder forstår jeg. Ha en fin høst ihvertfall og hvil leggene.....

Solveig

Reidulf Maalen

25.08.2011 kl.00:07

Heisann, så utrolig hyggelig å lese artikkelen om dere i Las Vegas Sun! Etter nesten 30 år her i USA og mye farting har jeg stor forståelse og respekt for det dere har gjort og opplevd. Håper overgangen til hverdagen ikke blir alt for vanskelig!

Reidulf Maalen

Skriv en ny kommentar

hits