Utah, 5000 km og øde landskap

Nå ligger vi i hver vår seng på et etterlengtet motel i Torrey, Utah. I forgårs mødte vi tre unge collegegutter som sykler i samme retning som oss. Gutta-boys har lagt 1-2 dager bak oss i en mnd nå, så det var artig å treffe dem. Utah er en øde stat, og det er lange strekninger mellom serviceplasser. Derfor campet vi, sammen med gutta, under åpen himmel igår. Litt av en opplevelse! Området vi campet i heter Glen Canyon, og ifølge Gunnvor som har vært i selveste Grand Canyon, så likner disse områdene hverandre. Utrolig flott med andre ord!

I dag har vi forsatt ferden vestover gjennom Canyonen, og vi har hatt et fantastisk skue hele dagen lang. Vi rundet også 5000 km, og selv om bloggtittelen indikerer at vi er i mål, så har vi forsatt 1500 km igjen før vi ruller inn i San fran. Vi var litt for raskt ute med å opprette bloggen før vi var 100 % sikre på hvor lang distansen egentlig er.

Vi synes begge at tiden går fryktelig fort nå...vi nyter virkelig friheten og eventyret. Utah er fantastisk, neste stat er Nevada og til sist venter California.

Motelnatten er sårt trengt etter en natt i naturen, tusen takk til mor og far Ness for sponsingen av ett par netter av denne typen luksus!

5 kommentarer

Wencke

02.08.2011 kl.04:35

God tur videre <3

Helene

02.08.2011 kl.08:49

1500 km går vel lett som bare det?! Jeg er fortsatt superimponert og nå kjenner jeg en lettelse inni meg fordi dere er kommet så langt og det har gått bra med dere (så langt), dere nærmer dere slutten av turen faktisk! Det går bare bra her hjemme, vi lærer mye om sorg og sorgprosesser gjennom aviser, radio og tv, og det kan jo være nyttig. Jeg har fortsatt ikke vært nede i sentrum, gruer meg litt til det. Jeg vet jeg kommer til å begynne å grine når jeg ser alle blomstene...Men over til noe hyggeligere, vi har besøk av Karl-Arne og Kaisa, og L har det travelt med å vise alt han kan. Farfar og L lufter hver sin hund om morningen, dvs farfar lufter Kaisa og L lufter Brio-Dachsen sin;) Har du planer om å reise til Å etter du er kommet tilbake fra Amerika?? Stor klem og god tur videre!! :)

Karin

03.08.2011 kl.15:13

Hei Gunnvor!! Til din informasjon skal jeg og Julie lage din superdupre sjokkiskake imorgen!!! Hurra! ( og ja, superchipsen er kjøpt inn)

Ha en fin tur videre!!

Hilsen fra Bææærrgen!!

03.08.2011 kl.22:20

Skikkelig spreke damer må vi bare si; - stå på pedalene videre, selv om far Lauritz nok var noe skeptisk til å begynne med. Aldri før hørt om en slik sykkeltur som andre bruker bilen for å gjennomføre, men så er det ikke hver dag at sunnmøringene inntar midtvesten heller. Hilsen fra Ingebjørg og CC sen. på Høvringen

Wencke

13.08.2011 kl.22:22

Langt igjen nå?

Skriv en ny kommentar

hits