Telluride, en punktering og Dolores

Etter 4345 km stoppet Gunnvor aa sykle. Hun snudde seg rolig, og saa paa meg. Jeg laa litt bak og skjoente umiddelbart hva som var skjedd. Hun sa ingenting, mens jeg ropte "Unload, Gunnvor!" 

Dette var drama on the road...Gunnsern hadde punktert.

Vi fant frem alt vi hadde av ubrukte lappesaker, og satte igang. 20 min etterpaa var vi paa hjul igjen, med en mestringsfoelese vi lenge siden hadde foelt. Punktering har nesten vaert et ikke-tema saa lenge vi har syklet. Vi tror begge at vi kan det i teorien, men for aa vaere aerlig, saa har ingen av oss lappet dekk med suksess siden, ja....si det.

Anyways, det gikk jo fint! Igaar sov vi over i Colorados svar paa Geilo og Hemesedal, Tellirude. Utrolig flott sted! Og i natt sover vi i en soenvig by som heter Dolores. I morgen venter Utah, og det gleder vi oss til!

Klem Frida

6 kommentarer

Kristin

30.07.2011 kl.12:42

Hei syklende piker!

Firetusentrehundreogførtifem - dere nærmer dere sjarmøretappen med stormskritt! Vi følger dere, leide to grønne sykler i København, og sendte tanker til to råskinn på hjul i statene.

Legg dere i bukken, inn med knærne og trå på!

Kristin og Håvard.

Kaja

30.07.2011 kl.12:49

Hei Frida og Gunnvor

Gøy å lese på bloggen, dere skriver godt:)

Det har vært en veldig spesiell uke i Norge. I går spurte et ektepar om veien til et hotell i Bergen, jeg fulgte de like godt heilt til døra. Småprat på gata oppstår spontant og det er en slags ydmyk godhet overalt.

Nelson er kommet til Bergen og vi øver og øver. Han lærer fort og vi belønner en " rolig sinnstemning". Det går fremover, han har litt problemer med å styre opphisselsen men vi er på rett vei.

Ha en fin dag!

GID

Klem Kaja

Wencke

30.07.2011 kl.22:55

Hei Pedalniesa & co.

Godt gjort å sykle gjennom områder jeg knapt orket å kjøre bil gjennom (i min tid).

God tur i innspurten, fra Followtanta

Helene

01.08.2011 kl.09:22

Hei igjen! Da var min sommerferie over og jeg er tilbake på jobb... Det er litt vanskelig å finne motivasjonen i disse terrortider. Jeg har sett litt på kartet og lurer på om dere skal innom Arizona eller Nevada, eller begge deler kanskje? Regner med dere har computere på sykkelen, hva er toppfarten? Hvor mang km tror dere turen blir totalt? Stor klem til begge :)

Astrid Marie

01.08.2011 kl.20:21

Er en tur på Viksdalen.Din mor og eg har hatt en liten fjelltur pga tåke.I morgen planlegg vi en større dersom tåka er borte.Er på Kjelstad, din mor er i full sving med et bedre måltid.Her er alt topp som vanlig.

Frida

02.08.2011 kl.04:11

takk for heia-oppbakkningen! Toppfarten er på 69 km/t. Totalen vil være på ca 6500 km, og neste stat er Nevada. Desverre kjører vi ikke gjennom Grand Canyon, men her i Utah er det utrolig flott. På tv'n her sender de stadig om hendelsene i Oslo...forsatt vanskelig å begripe hva som har skjedd, og jeg lurer på hvordan det blir å komme hjem nå. Klem herfra

Skriv en ny kommentar

hits