Flotte, flate Kansas

Vi har nettopp passert 3000 km, og vi suste unna 70 km før kl 8. To beat the heat må vi starte tidlig. Alarmen ringer kl 4 og vi er avgårde senest kl 5, hvis ikke Frida er alt for trøtt.

Nå er det lengre mellom stoppene, og derfor kan det ta litt tid mellom hver gang vi oppdaterer, men vi prøver å være flinke.

Takk for kommentarene, vi setter stor pris på å høre hvordan dere har det der hjemme!

Været her er varmt, men vi sykler mot tørrere klima og godt er det. Vi er begge i kjempeform (syns vi selv!) feiler intet, og er topp motiverte for lange, rette og flate veier. Bring it.

Toodles

6 kommentarer

Helene

18.07.2011 kl.15:11

Hei igjen, føles det godt å ha kommet over halvveis? Er det vanskelig å motivere seg til å begynne å sykle om morningen? I dag har vi vært å kjøpt sykkelvesker, vi har kjøpt to vesker a 30 L, hvor store er deres? Vi må ha med mat i tillegg, siden vi skal bo på ubetjente hytter i Marka. Selv om vi bare skal være vekke i 2 netter så blir det vel en del på bagasje på oss tre tilsammen;) God tur videre, klemma :)

Frida

18.07.2011 kl.22:02

Det foeles veldig bra, men vi e ikke heilt sikker paa om vi e heilt halvveis enda. Vi spretta oss ei cola i slutten av dinne uka for a "feire", da e vi sikre paa at vi e halvveis. Vi e saapass troett om morgenen at vi hoppa i sykkelshortsen paa rein refleks. Demotiverte blir vi foerst naar sola staar hoeyt pa himlen og luna litt for mye. ca kl 12 alsaa. Saa kjekt med sykkelveske! E vet ikke heilt ka vi har, men e vil tippe ca 20-25 l. Det e rikeslig! Det e vel til bakramma regna e med? Kos dokke paa tur, husk ride-glide ;)

Kaja

18.07.2011 kl.22:02

Hei Frida og Gunvor,

veldig kjekt å lese oppdatering!

Skrive en hilen til dokke fra Notodden. Her skal e vær i ei uke. Reise til Ålesund i helga for å hente Peslen. Har booka kurs til han i Bergen 30. juli :) blir spennende. Håpe å få nokken gode tips, ellers så følger e med på Cesar på TvNorge. Der e hovedtipset "positiv og bestemt energi" som kontrollera hunden.

Men du, no som dokke ligge ann til å ankomme San Fran ei stund før flyreisa hjem, kommer dokke til å flytte billetten eller bli der til flyet går?

klem Kaja

Kaja

18.07.2011 kl.22:04

Frida vi posta på minuttet samtidig!

karin mamma

18.07.2011 kl.22:46

Hei. Nå må e og blande meg inn - når alle jentene mine har vært på nett. Vi har beisa gjerde og uthus i kveld. Fin sommerkveld i Ålesund. Pedal på over there - ønsker veldig at hjemturen blir fremskyndet. mma

Frida

20.07.2011 kl.22:13

Heia alle!

Saa kjekt med Pelsen paa kurs, haape han laere nokke! Tror ikke vi kommer til aa fremskynde nokke returbillett, nei...Vi har begge troa paa at San Fran e en kjekk by a feriere litt i ;) Regna med vi fort finne kvilen paa ei strand eller liknende.

No e vi forresten GODT over halvveis, foeles utrolig bra. Dog e vi midt i ei heteperiode....vet ikke om dokke vet det, men her e d lunt. FYI saa e d 105 F her, med soervestlig vind med styrke paa 16 m/s. Med andre ord saa har vi bevegd oss fra en bakeovn til varmluftsovn. Varme klemma herfra ;)

Skriv en ny kommentar

hits