Flere bilder


Her er Gunnvors ride med all oppakningen.

 Og her er Fridas sykkel. Vi har de samme syklene, Surly Long Haul Trucker. Foreloepig er vi begge veldig fornoyde, og vi kan melde om null punkteringer. Bank i bordet.

 


Vi flekser med reflekser paa bagene.Ready to ride!

 

Many thanks to Jonathan Voelz for taking the pictuers!

 

Cheers,

Frida and Gunnvor :)

4 kommentarer

Margrete

16.07.2011 kl.10:50

Stilig :) har du med ryggsekken Gunnvor?

karin mamma

16.07.2011 kl.18:14

takk for flotte bilder. Dere ser strålende ut begge to. Bra overnatting sist natt? Ka med km regnskapet? Endelig full sommer her i byen. Fullt av folk i sentrum Q Mary2 og båtfestilval. Hatt en koselig bytur idag.

Helene

17.07.2011 kl.11:53

Så fine dere er!! Nå har vi også planlagt en liten sykkeltur, i Marka, tross regnværsmeldinger de neste 8 dagene...Vi skal ta tog fra Kjelsås til Harestua og sykler sørvest til Katnosdammen og overnatte der, deretter sykler vi sørøst til lille Tømtehytta og sover der en natt før vi returnerer hjem. Det blir en liten testtur for å se hva L synes om litt lengre sykkelturer. Vi gleder oss veldig! Håper det ikke blir de store nedbørsmengdene;) Ellers så har vi hatt noen fantastiske dager i Ålesund, 14 faktisk! L fikk "dinna" inn i ordforrådet sitt bl.a. Veldig fine bilder dere har lagt ut! Håper du har med "Just did it"-t-shirten din, den bør du ha i San Fransisco;) Mange klemmer fra oss tre :)

Eldbjørg

17.07.2011 kl.12:37

Kjekt å få sjå dokke begge i sporty utrustning, vil tru at dokke klarer å sjarmere mange underveis -:) - må sei at syklane, veskene og sykkelhjelmane såg ut til vere av anstendig kvalitet. Fortsatt imponert over dokke. Eg har då starta ferien med ein solfylt dag med bading i Hvervenbukta. Overskya i dag og meldt regn lenge framover..... Drar til Viksdalen i morgen der det også er meldt regn - lenge...... Satsar allikevel på nokre fine fjellturar!

God tur vidare. Klem.

Skriv en ny kommentar

hits