PicturesFlott soloppgang paa vei ut av SebreeHer har vi det varmt, men forsatt fint.En bitteliten skilpadde, saa soet.

Denne veien gaar i alle retninger, bortsett fra oest.
Her krysser vi broen over Mississippi River, forlater dermed Illinois til fordel for Missouri.
Vi moette disse to galningene paa vaar vei fra Farmington til Ellington. Rusty og Ryan fra Nashville. Dette var paa den varmeste dagen hittil paa turen. Gleden var stor da vi moette hverandre og kunne utveksle tips og raad for hva vi hadde i vente. Hothothot.

 

 

6 kommentarer

karin mamma

14.07.2011 kl.19:19

fine bilder. Men Frida - kor e du? kvise på nesa eller? få et bilde av deg også da vel.

I etterm sa vi takk for nå til oslofolket. Håper vi får treffes igjen om ikke så lenge. Ppa har jobbet inne i fjorden siden 0400 i morges. Kommer hjem ikveld en gang. Strålende vær, men kald nordavind. Gleder meg til mere rapport på bloggen. Tråkk på!

Milda

14.07.2011 kl.22:00

Har hatt 2 dagar med sol og varme, men det er sikkert "blåbær" iforhold til heten de har, var nesten slik at det var for varmt å vere på verandaen. Pappsen og eg var på Venevassegga i formiddag, elles har vi slått plenen så no er vi klare for fleire dagar med regn.

Julie meiner ho nesten er like sprek som dokke, var "heilt" på Flåten på en dårleg sykkel her hin kvelden,

Fine bilder, godt å sjå at det finns andre galningar enn dokke og.

Wencke

15.07.2011 kl.10:17

Ønsker dere trygg tråkk og et lite bilde av Pedalfrida. Føl(g)er med dere!

emmaaa

15.07.2011 kl.14:25

MEGASØT SKILPADDE! :-DDDDd

Asrid Marie

15.07.2011 kl.23:33

Så fint antrekk dere har,skjelden Gunnvor er så pyntet.Dere hadde trengt den kalde nordavinden vi har i Molde for tiden.Men det har faktisk vore sol nesten heile dagen.

dawn patrece

22.08.2011 kl.04:23

Hello, I am monolingual American but saw the story about your journey in the Las Vegas sun and would love to follow along; i bicycled many of the same places you have been, by myself in the summer of '09 to mark my 50th birthday. I was not very good at blogging and you two are doing a fantastic job! Is there a was to subscribe, so that i may read when you make a new post? Is there a way to make the blog translate into English? So sorry for my ignorance of your beautiful language! I am very happy you are having such nice experiences in the States, and hope one day to visit Norway (where you will see me as the very tiny red-headed lady riding her bike by herself!)

Happy rides, i look forward to hearing from you!

Dawn

Skriv en ny kommentar

femtusenkm

femtusenkm

30, Ålesund

Vi er to ladies fra Vestlandet som liker å sykle. Det viktigste for oss er at når vi drar på tur, så skal det bare være langt, og helst ikke særlig gjennomtenkt. Vi er begge mere glad i motbakker enn motvind, og vi rasjonerer sjeldent på ride glide. Vi tror på at livet tilhører dem som oppholder seg ute, der hvor livet er <3

Kategorier

Arkiv

hits