Oh, the heat.

Lufta står stille. Vi er i Missouri. Midt i Missouri. På vei opp en bakke, å så på vei ned igjen. Sola steiker, svetten spretter og vi er slitne. Varmen tapper oss for krefter og vi føler at vi stamper. Det er som om vi sykler i seig sirup. Hjulene klistrer seg til asfalten. Bena er tunge, flaskevannet er varmt, avstandene er store og vi har så utrolig langt igjen.

Igår nådde vi Farmington, og når vi krysset bygrensa var vi bare helt flat. Null energi. Vi holdt inn til et fortau og pustet litt ut da et eldre ektepar kom bort og spurte hva vi gjorde. Visste vi ikke at det var rekordvarmt vær? Hvor var vi fra? Norge? Gud, så kjekt!
Vi pratet en stund med disse to herlige folkene, og de boblet nesten over av nysgjerrighet og velmenende råd. Deres begeistring for vårt eventyr gjorde den vonde dagen mye lettere å svelge. Og vi møter mange sånne herlige mennesker langs veien. Det gir oss veldig mye positivitet og glede å snakke med forskjellige typer folk og se reaksjonene deres når vi forteller at vi er fra Norge og skal krysse USA på langs, med sykkel. Det er bra.

Oh well, varmen gjør oss nok litt skrullete. Vi er ivrige på solkremsmøring, vannpauser og vi gjør kortere etapper om dagen. Så vet dere det...Det er nok info som Milda og Karin setter pris på ;-)

Igår sykla vi 145 km, idag har vi 115 og totalen er på 2460 km.

Toodles

5 kommentarer

Kaja

12.07.2011 kl.23:13

Heia Frids,

Ka me å begynne dagen veldig tidlig og kvile midt på dagen, og sykle igjen når den verste steiken e over?

E e sikker på at dokke e flinke å passe på veskebalansen, men husk å få i nok salter også.

GID

Frida

13.07.2011 kl.00:32

Det gjør vi vet du :-) vi begynne kl 5 om morgenen. Så inntil videre så funka det noken lunde. Det e heldigvis meldt kaldere vær fra i morra av.

Karin mamma

13.07.2011 kl.08:15

Ja, vi følger med. Men det er en imponerede framdrift på dere. Dere rekker nesten å sykle tilbake igjen og.(haha - sikkert en fristende tanke - når dere er halvveis) Håper dere klarer å blogge 2. hver dag. Kjekt å vite kor dere er. mma

paps

13.07.2011 kl.11:31

hei til dere begge, som vi er utrolig imponerte over "over there"!

- lurte litt på benevnelsen "krysse usa på langs"? dere sykler vel på tvers og ikke på langs?? - you are crossing from east to west (altså på tvers) - på langs (longitude / lengderetning) er fra N til Sør eller omvendt og det motsatte av "på tvers" - lattitude. også transversal (tverrskips på en båt). er piloten/navigatøren enig? skal losse røyr på stranda imorra med RMS-båt men dei har ikkje kai?

strålende sol og båtfestivalen åpner ikveld m/rutsjebane i brosundet - go' tur videre "på tvers" og ikke på langs sørover=> florida!! hilsen paps (m/tversover og cross i blikket!)

Frida

13.07.2011 kl.12:57

Hehe, som nevnt i innlegget så gjør varmen oss litt skrullete. Kryssing av landet på TVERS e jo det vi går/sykla for. Blir spennende å losse røyr uten kai, kan e tenke me...

Ta med deg mor i rutsjebana!

Her e det tidlig morgen, kl e 6, og en thunderstorm har satt inn. Vi venta litt før vi tør trø. På tvers.

Skriv en ny kommentar

hits