Bluegrass, sweet potatoes, Pastor Bob and sunshine

Gratulerer så mye med 32 årsdagen din igår, Åge! Håper du hadde en strålende dag, gamle jas!

Igår hadde vi litt av en dag. Vi sykla 200 km og bikket totalen hittil på 2000 km. Formen er utrolig bra, og vi er topp motiverte for resten av turen. Vi møtte også to kvinnelige syklister (sjeldent kjønn på sånne eventyr) og vi reddet en liten skilpaddeunge fra døden på highwayen. Desverre ser vi riktig mange ihjelkjørte dyr her langs veiene. Stakkars små.

Seebre het byen vi sov over i sist natt. Her møtte vi baptistpresten Bob og hans kone Violet. De inviterte oss på ordentlig sørstatsmiddag og Bob ga oss en innføring i bluegrasshistorien. Violet forklarte at hennes familie har vært plaget med overvekt og hjertesykdommer, så hun er meget bevisst på hva hun serverer. Menyen bestod forøvrig av sukkerbakte søtpoteter, barbequekylling, hjemmelagd cornbread, applesauce og icecream og cookies til dessert. Mums. Vi trillet (uten hjelp av syklene) ut fra hjemmet deres etter middag.

Nå setter vi kursen mot Carbondale, Illinois. Solen stråler og vi smiler :-)

2 kommentarer

Kaja

10.07.2011 kl.16:51

Begynne å nærme se halvveis da. Har dokke hatt kviledaga eller? D e godt å høre at formen og humøret er bra. Dokke e sikkert i kjemprform når dokke kommer til San Fran.

Her i Bergen har vi hatt 1 års jubileum, og ser på utstyr til Kiliman. Gleda me til å snakke me d igjen, kan godt hende du får besøk om ikke så lenge. Trø på, vi heia på dokke. God klem:)

karin mamma

10.07.2011 kl.21:10

Utrolig fremgang på dere. Såå kjekt å lese om oppleveleser underveis. idag har vi vært på Alnesstranda. Nydelig vær og nesten flatt hav. Åge badet!! Og Lauritz jr. kastet støvler og bleier og sprang lykkelig rundt i en svær dam som hadde dannet seg inne på stranda v lavvann. Se bilder på Helenes bildeblogg. Alt vel her. Men lenge til ferie - vi jobber på. Nå håper jeg at dere er hjemme lenge før tida. God tur videre.

Skriv en ny kommentar

hits