Dogs,trailerparks and steep hills

Vi er ferdig med den verste klatringa i east kentucky, en herlig følelse. Nå venter det oss rolling hills de neste par dagene. I kentucky har vi sett litt av hvert...massevis av slitne trailer homes langs veiene, og dertilhørende frittgående hundeflokker. Hundene lager leven og springe etter Oss. Det hjalp godt på farten opp bakkane.
No har vi sykla 1700km, 160 av dei var i går. Så langt har Gunnvor velta 8 gangar, medan Frida fortsatt ikkje har ramla. Men falla har ikkje resultert i verre skadar enn eit skrubbsår og nokre blåmerker.
Prøver og komme med ein oppdatering til seinare i dag

Take care,

3 kommentarer

karin mamma

08.07.2011 kl.19:54

1700 km!!!

Bare se å kom dere fort gjennom slitne strøk. Løshunder hjelper nok på farten.

Takker for fine bilder. Dere gjør altså tekniske fremskritt også.

Vi er er barnevakter for Ljr fra fredag til søndag. Etter tur og bad og kvelds sovnet han direkte kl 1945. Så får vi håpe at han sover hele natta.(tvilsomt) Vi har hatt deilig sommervær idag.

Dere har 6 uker igjen på 3300 km, dvs at dere ligger megagodt an. Ta litt tid til å løfte blikket når dere kommer til fine steder. God tur videre.

Milda

08.07.2011 kl.22:39

Gunnvor snublefot har skifta navn til Veltepetter........ Fine bilder de har lagt ut idag. Lurer på om de ser kor mange som er innom bloggen dokkas kvar dag.

Helene

09.07.2011 kl.12:54

Hey! Bra jobba jenter! Vi er mektig imponert, fortsatt! Jeg husker godt hvor overrasket jeg var over all fattigdommen vi så langs veiene da vi kjørte fra NY til Florida. Vi suste bare forbi, men dere får det vel mer up close and personal? Hvordan er det med overnattingsmulighetene nå? Åge har bursdag i dag! Han fikk kokeboken på sengen i dag tidlig, og forsvant direkte inn i den franske cuisine;) Tusen takk for hjelpen med den kjære Frids:) Vi hadde en liten feiring i Remvika i går, veldig kjekt! Bruker dere sykkelsko forresten? Noen gnagsår pga dem?

Skriv en ny kommentar

hits