Hei Kentucky:)

Daa har vi forlatt Virginia til fordel for Elkhorn City og Kentucky. Elkhorn city er ein 'by' med ca 1000 inbyggarar, og planen var aa tilbringe natta her. Har gjort unna 120km i dag og, noko vi seier oss fornogd med. Ser ikkje ut som at det er den mest livlige byen, saa blir nok ein rolig og avslappande kveld i dag og. Trenge den kvilen vi kan faa for vi hive oss i gang med alle opp og ned bakkane her i Kentucky.

Siste delen av Virgina susa avgaarde. Var nedoverbakke nesten heile veien, saa dette er det nermaste vi har vore ein kviledag, viss ein ser vekk fraa eit par harde kneiker paa slutten. Greit aa faa ein liten smakebit paa kva som ventar dei neste dagane.

Ellers er formen fortsatt fin, og humoret og stemninga paa topp!

Ha en fin kveld heime,  bilder paa bloggen, er paa vei:)

 

Frida og Gunnvor

 

 

6 kommentarer

Thomas

05.07.2011 kl.22:09

Hey Fridski & Gunnvor,

Det lyder da som en kanon spændende tur I har jer!

Held og lykke på resten af ruten :)

Helene

06.07.2011 kl.09:43

Er veldig stolt av dere altså! Hva spiser dere? Dere må ha en enorm forbrenning nå, er det vanskelig å få i seg nok mat? Har dere med dere proviant i tilfelle dere ikke finner en butikk? Det blir kanskje mer og mer øde landskap nå? Ha en fin dag! Sola skinner i Ålesund;)

Margrete

06.07.2011 kl.19:23

Hei!

Sikkert kjekt med nedoverbakkar :) Men du må passe deg so det ikkje blir fleire arr på knea Gunnis :-P Kva er neste stopp etter Kentucky? Syklar dåke på noko av same vegen som vi køyrde? Eg er på Viksdalen i dag, er ganske ok vêr.

Gunnvor

06.07.2011 kl.19:58

Neste stopp er illinois, so e d missouri, kansas, colorado osv. så syklar litt lengre nord enn der vi køyrde. Og eit par skrubbsår til på knea, vil knapt vise;)

Frida

06.07.2011 kl.20:07

Heia, vi spiser ganske mye alså. En typisk dag består av frokost, lunsj og middag. I tillegg småspiser vi underveis for å holde blodsukkeret oppe. Vi har funnet ut at bananer, müsli/nøtt/frukt-barer, vann og litt gatorade hjelper på å holde koken. Nå befinner vi oss ofte i dalstrøk hvor der bor folk, så å kjøpe mat har ikke vært noe problem enda.

Godt å høre at sommern er kommet til solkysten, enjoy!

Milda

07.07.2011 kl.19:20

Hei, lurer på om de har speedometer på syklane dokkas og evnt. kor fort det går i unnabakkane. Har dokke punktert eller sykla over ende? eller hugsar dokke å "løyse ut" sykkelskoa kvar gong?? NO har vi hatt fint vær med temperaturar over 20 gr. i mange dagar. I måra er det siste dag på jobb, så er det 4 veker ferie og det ser eg fram til.

Skriv en ny kommentar

hits