4. Juli og snart i Kentucky

Vi triller og triller...nå er vi kommet opp på 1240 km siden vi startet, og det er vi godt fornøyde med :-) det "vonde kneet" til Frida er blitt bedre ved hjelp av en solid støttebandasje og Gunnvor sipper til hostesaft for å kontrollere hosten. Begge mener bestemt at formen er bedre og at vi sykler hur bra som helst.

Dagen idag burde jo være litt spennende, men for å være ærlig så er vi nokså trøtte. Vi hadde store forventninger til feiringen av 4. juli, men her hvor vi er nå (Tazeville, VA) skal det ikke feires noe særlig. Vi har hørt at fyrverkeriet ble sent opp på lørdag, og at folk tar på piknik. Det er helt greit for oss. Vi kom hit i et forferdelig regnvær, og er våte og slitne. Nå skal vi bare dusje, tørke, spise og ligge i stjerneformasjon i den enorme senga her på motellet...Herlighetstid alså, helt til vi skal opp og sykle igjen tidlig i morgen.

Og Onkel Helge, husker du snakket om de stinkdyrene og jeg trodde du bare tulla, men oh my om du har rett! I dag sykla vi forbi tre stykk stinkere som var blitt kjørt ihjel...luktet forferdelig på lang vei.

Vi har forresten lastet opp litt bilder på facebook. Vi får ikke til å laste opp her på bloggen enda, men kanskje det kommer senere...


Og dere, mor og far Devold spanderte på oss nattas overnatting! Tusen takk, det setter vi virkelig stor pris på, hurra!

Håper dere har det fint hjemme, mange hilsener fra pedalpikene :-)

2 kommentarer

Karin mamma

05.07.2011 kl.09:31

Takk for hyggelig skype prat igår. Hjelper på for en mor langt borte.

Jeg sykler til orientering 14 km pr dag og er fornøyd med det. idag var det duskregn og 11 grader.

Men igår så e glimt av blå himmel på vei hjem - så e tok på solbriller. Sånne som en bruker når det er sommer.

Fant fram kalkulatoren og fant at vhja 30 gode sykkeldager har dere nådd målet!! Så unn dere noen hviledager innimellom for å bevare helsa. Dette er et råd fra ortopedisk hold som også ønsker god tur videre.

Helene

05.07.2011 kl.14:11

Nå har jeg også postet bloggen deres på FB, goood respons! Mange som er dødsimponerte:) Nå ser det faktisk ut som sola skal bryte igjennom skodda her!! Selv om vi her på kontoret akkurat har konkludert med at tørke nok er verre enn skodde;) Så skodde er jo eeegentlig ikke såå ille... Jeg sykler tur/r Remvika for tiden, 26 km i følge google.maps ;) Håper dere tar dere en god kvil snart!! Klem:)

Skriv en ny kommentar

hits