Buchanan var et lykketreff

Igår kom vi frem til Buchanan, en liten plass med 1000 innbyggere (riktig mange av dem var farmers med boots, tattoveringer, big trucks og hockeysveis). Litt av et syn! På den andre siden så kikket de like forunderlig på oss i sykkeloutfit, som vi på dem. Merkelig.

Planen var å ta inn på et av byens to b&b's men det viste seg at begge var opptatt for helga pga byens Carnival-arrangement (et slags gammeldags tivoli). Vi ble nesten litt stressa med tanken på å måtte sykle over enda et fjell for å finne soveplass, men vi kom heldigvis i snakk med byens bokhandler, Paul, som tilbydde oss å campe i hans hage. Hurra, natten var reddet. Vi satte opp teltet og gikk en tur for å se hva et amerikansk Carnival er.

Da vi kom tilbake i Pauls hage møtte vi naboene til Paul, Debbie og Wayne. De var nysgerrige på hvem vi var og hva vi skulle. Vi fortalte og småpratet litt. De hadde hele familien med barnebarn på besøk for sommeren, og vi hilste på alle sammen. Til sist spurte Debbie om vi ikke ville bo hos dem den natta. De hadde et kjempestort hus med gjesterom og masse plass til oss to. Well, sure. Vi var ikke vanskelige å be. En stor seng og et ordentlig bad er å foretrekke fremfor lakenposen og kattevask. Håper dere ikke er skuffet over vår manglende campingentusiasme.

Wayne og Debbies gjestfrihet var så utrolig inspirerende. Tenk at de åpnet dørene for to stk slitne syklister, respekt alså. Huset deres var et lite sørstatspalass fra 1924, nyoppusset og kjempestort. Vi fikk et enormt rom med eget bad, tykke bomullshåndklær og en stor dobbeltseng. Luksus!

Arh, nå sitter vi i Christinaburg, forsatt i Virginia, og spiser lunsj. Vi har syklet 90 km hittil idag, og regner med å tråkke 30 til litt senere. Vi har bikket de første 1000 km, og godt er det ;-)

Toodles

5 kommentarer

pappa lauritz

03.07.2011 kl.20:57

jeasph - no blir selv pappa imponert over framdrifta, skulle neste tro at dere var på motor-SYKKEL-tur! - flinke er dere også til å gi melding her på bloggen; det setter vi stor pris på!

lille-L kom idag fra oslo via fosheim og etter middag gikk turen til nørvelia BH hvor han var buss-sjåfør + prøving av klatreveggen ute. - her er overskyet +12 C og ingen sommerstemning. - har det ellers travelt med båtane; skal losse røyr på stranda i neste uke (men dei har ikkje kai enno). - dokke e' spreke men take care all time! - klem fra paps

Helene

04.07.2011 kl.10:02

Hei! Vedder på dere kommer til å ha mange slike historier når dere er ferdig med turen. Tror ikke det er mange som ville takket nei til en slik overnattingsmulighet, ingen sover vel i telt hvis de ikke må?? Ellers så har du kanskje hørt om de store oversvømmelser i København? Visst nok kom det 150 mm regn ila 2 timer! Du kan være glad du har leilighet i 7.etg, håper du har loftsbod og ikke kjellerbod;) Nå er det i Danmark det er "krise" (sånn som det var i Norge i pinsa;)) Hvordan går det med kneet og forkjølelsen? Veldig kjekt med hyppige blogginlegg! Nå er jeg på kontoret til pappa, skal jobbe herfra mens vi er i Ålesund! Stor klem, savner deg Frida!! Tante Fiida!

Wencke

04.07.2011 kl.21:48

e - follower

Kaja

04.07.2011 kl.23:17

Gratulere me dem første tusen! D e fy søren me godt jobba. E posta bloggen dokkes på faceren. Masse respons med ønske om bilde på bloggen :) stå på damer, imponerende fremdrift!

Frida

05.07.2011 kl.01:07

Savner dere også, Helenen! Og min lille gullnevø såklart :-) Håper dere får litt feriefeeling hjemme i Åles, selv om været er småsurt. Her er det varmt og klamt, og idag ble vi utsatt for et van(n)vittig skybrudd...Kabbelaien, det er notert og thank you, thank you :-) håpe dokke hadde det storveis på Voss.

Skriv en ny kommentar

hits