West virginia

Akkurat nå sitter vi og nyter en smoothie i en pitteliten by kalt Lexington i Virginia. Ute er det kjempevarmt, kanskje 30 grader ++. Klokka er snart to og vi har begynt på ferden over Blue Mountains. Blue Mountains er en fjellkjede som er langt lavere enn the Rockies, til gjengjeld så er fjellene her brattere og vi møter krasse stigninger. Idag syklet vi over den første kneika, og det gikk egentlig ganske så greit. Vi er spente på hva som venter oss de neste dagene.

Ellers er stemningen fin, Gunnse er dog litt forkjøla og Frida har et irritert kne, men det går jo over! :-)

Ei uke har gått siden vi trillet ut av NY, og vi føler begge at vi lever i et lite eventyr. Vi møter så mye folk, og ser så mye spennende...arh, og btw på onsdag sykla vi 170 km.

Håper dere nyter helga!

Klem fra West Virginia :-)

3 kommentarer

Onkel Helge i Ski

03.07.2011 kl.11:25

Heia på dere! Vi følger med og er spente på hvordan dere klarer dere igjennom varmen og de bratte stigningene. Høres skummel ut ut hvis Frida har fått "vondt i et kne". Håper dere passer på og eventuelt tar en pause.

PS! Jeg la ut adresssen til bloggen deres idag på min Facebook side - kanskje flere kommer innpå for å følge dere på veien.

Margrete

03.07.2011 kl.14:46

Kjekt å høyre det går bra :) Eg gledar meg og ventar i spenning på bilde av syklar og syklistar enten her eller på facebook :D

Wencke

03.07.2011 kl.17:32

Føl(g)er med dere

Skriv en ny kommentar

hits