Hello y'all

Ved en matbutikk i Reisterstown, Maryland fant vi igår en sliten sykkel og en trøtt syklist. Syklisten het Scott og han følger presis den samme ruta som oss, bare i motsatt retning. Vi brukte hele kvelden sammen med Scott og melket alt vi kunne av info og tips. Godt var det! Det viste seg at Scott har masse familie fra Norge, og anser seg selv som 3/4 norsk. Sist år var han på Østerås og besøkte familien der, liten verden alså! Anyways, det mest oppsiktsvekende ved Scott var kanskje at han hittil har brukt 5 dollar på overnatting. Utrolig!

Nå setter vi igang med dagens 2. Økt og til dere som lurer på hvor langt vi har syklet så er vi oppe på 488 km akkurat nå (vi er nettopp ferdig med 1 økt på dag nr 5).

Vi skrives :-)

/frida

3 kommentarer

Kaja

29.06.2011 kl.19:45

Det er da et imponerende snitt! I øverste del av målsettninga. Godt å høre at dokke treffe folk som e kjekke og ikke freaks og kreeps. Her i Bergen holde Bob Dylan konsert og Rolf skal sykle nedover på Voss, mens e har kontor uke.

Bare si fra når dokke e klar til å bli påspandert lunsj :) tråkk på!

God klem Kaja

Helene

29.06.2011 kl.20:25

Heia! Heia! Tante Fiiida!!

karin mamma

29.06.2011 kl.22:58

Da er 10% av avstanden tilbakelagt!! På tide med en hviledag snart, Husk at musklene trenger litt hvile. I ålesund er det samme sipeværet. MEN e har sykla ti/t jobb i regnet. Snakker ikke om km her - for alle vet kor lang vei e har til jobb. Keep on,,

Skriv en ny kommentar

hits