Maryland Cookies?

 

Vi har i dag lagt Pennsylvania bak oss, og kommet ned til Maryland. Her har vi moett idyllen av amerikansk landbruk med enorme hesterancher og gamle, fine murhus. Folk vi moeter er utrolig vennelige, og bilene paa veiene er i stor grad oppmerksomme og taalmodige paa oss syklister.

Ting som opptar oss begge naa er de helt basale behovene. Syklingen krever masse energi, vaeske og hvile. Derfor foeler vi at vi dytter i oss energibarer, vann og alskens mat for aa ikke gaa tom for kraft. Svetten renner, og beina (og rompa!) er oemme etter alle motbakkene i Pennsylvania. Vi tenker nesten konstant paa mat, og neste hvilepause.

Ellers har vi tenkt en del paa at vi vil legge ut bilder her paa bloggen, men det har vist seg aa vaere vanskelig aa laste opp via Iphonen (det er i hovedsak den vi blogger fra) men naar vi har anledning kommer vi til aa poste bilder fra turen paa FB.

Naa skal vi finne litt aa spise og et sted aa hvile for natten (hovedtemaet alsa), foer vi detaljeplanlegger veien videre mot Washington D.C.

Haaper dere har det fint der hjemme. Vi setter stor pris paa kommentarene, saa vet vi hva som skjer hos dere ogsaa! 

 

Klem fra Gunnvor og Frida

 

7 kommentarer

Earl

28.06.2011 kl.23:47

Fine oppdateringer så langt. Savner litt mer om antall km pr dag og liknende.

karin mamma

28.06.2011 kl.23:57

Kjekt med sms tidligere idag. Det er både godt og gale at vi kan kommunisere så bra. Da forventer vi å høre fra dere nesten hver dag. Er iallefall innom bloggen ofte for å sjekke nytt.

Nå gleder vi oss til besøk fra Oslo. Garantert middag her på søndag. Ikveld har e bakt 3 digre helkornbrød. Her er 12 grader og skodda ligger ned på kirketårnet i Langevågen - så da er det greit med litt innendørsaktiviteter. Ønsker meg en km oppdatering, så vi kan se progresjonen. Treffer dere mange andre syklister?? Mange "gamle" som sykler? snakkes mma

emmaaa

29.06.2011 kl.00:15

Jeeei, bilder :D:D:D:

Caroline Ragna

29.06.2011 kl.00:54

Ståldamene på tur!!!:)

Virker som dere koser dere maks, tross harde motbakker;) Det kommer nok til å bli en fantastisk tur. Le myyyye det er en energibar i seg selv. Goooood tur videre, gleder meg til neste innlegg. Vær forsiktig, og hvil stumpene godt.

Klem

Caroline

Helene

29.06.2011 kl.11:17

God tur til Washinton DC! Ta med syklene til The Mall, og trill forbi det ene monumentet etter det andre. En skikkelig flott opplevelse! Men pass på å ikke trille forbi det hvite hus, det er overraskende lite i forhold til at alt er stort i USA. Veldig kjekt med flere innlegg på bloggen. Når dere får til å laste opp bilder, enten her el på FB, så må vi får se syklene!! Stor klem :)

Peter

29.06.2011 kl.12:55

Hej Søde Frida

Hvor er det bare spændende. Ville så gerne være med Jer og opleve alt det spændende I ser og I oplever med de fysiske anstrengelser. Ville også gerne spise en pizza på Mother med Jer. Det må vi gøre når I er retur i KBH :O)

Glæder mig til at læse mere om Jeres 5000 km tur.

Knus fra Peter

Claus

30.06.2011 kl.01:08

Fantastisk start I har fået!

Og bare rolig, den første uge er den hårdeste. Derefter skal formen nok blive super...

Godt kørt, håber I nyder det :-)

Skriv en ny kommentar

hits