Klar, ferdig, sykle!

Etter en litt strabasiøs tur fra flyplassen til Brooklyn, fikk vi endelig samlet syklene og pakket om. Vi ble sent ferdige og kom enda senere i seng, men vi stilte frisk til dagens innsats kl. 05.00.

Nå befinner vi oss i en liten forstadsby til NY som heter Summit. Her likner omgivelsene helt dem som er i Wisteria Lane, for dem av dere som kjenner til Desperate Housewifes ;-) Dagens sykkeltur skal ende i White Station hvor vi skal overnatte til i morgen.

Ellers opplever vi mange spørrende blikk, og lykkeønskninger fra dem som spør oss hvor vi skal. Spesielt møtte vi en gutt igår som nylig hadde syklet fra NY til Florida. Han sa at det verste med å gjennomføre det var å våkne opp hver morgen og vite at dagen bestod av 10 timer sykling. Akkurat som dagen før, og akkurat som de neste 20 dagene...stikkordet er alså stålvilje. Looooking forward.

Vi skrives ved innen kun kort tid :-)

/ Frida

2 kommentarer

ågern

25.06.2011 kl.19:47

Lykke til!!! Kjempestolt! Hvor ble vekta på bagasjen?

Helene

26.06.2011 kl.19:56

Hei Frids, og Gunvor! Kjempestolt av dokke og stor stas å lese den første bloggposten dokka. Vi venta spent på neste! Kor ofte tror dokke at dokke kommer til å skrive inn her? Stor klem til begge to!

Skriv en ny kommentar

hits